Parr Project

Their dream was to completely rework the floorplan and create a truly function home.  Their current floorplan was disjointed with the children’s bedrooms downstairs and the small master up.

So with clever thinking and really listening to how this family used their space, we extended and repositioning all the bedrooms upstairs, making way for a large function living space downstairs. Now having such a large footprint to play with – we ensured this family had an open plan living/kitchen/dining area that flowed naturally onto the entertainer’s deck and pool area. One problem this block faced was that the parking and the entrance weren’t on the same street! Meaning it was not only confusing for visitors but unpractical for the use of the land. So to resolve this we moved all entrances and parking to the primary street – meaning the flow of the house become one.

While the photos speak for themselves – we couldn’t be happier for our clients and cant wait to hear about how they are enjoying their new home!

Request a Consultation

Request a Consultation

[activecampaign form=1]