Ferguson

This family came to us with the need to refresh and upgrade their kitchen, also adding a pool to increase the use of their backyard. Overall, while their home didn’t need to undergo a drastic change to the floorplan – they did need to make improvements to match their lifestyle. We listened to their budget, meaning that we suggested to adjust the current floorplan within the existing footprint, with small extension to create an internal laundry and butler’s pantry.

With entertaining guests high on the clients priority list, we improved their living space flow by moving the kitchen, meaning the zones now transitioned smoothly from inside to out, with the addition on an outdoor BBQ area and large deck overlooking their backyard and pool.

Request a Consultation

Request a Consultation

[activecampaign form=1]